Контрол на достъпа

Smiley face


Контролът на достъпа е система, изграждаща се предимно в офис сгради и учреждения.
Позволява контролиране на достъпа на отделни групи хора с цел сигурност, условия на работа и отпадане на нуждата да носим остарелите метални ключове.
Системи за контрол на достъпа се изграждат в по-големите фирми за следене на работното време и управление на достъпа до определени помещения чрез индивидуални локатори (може да бъдат магнитни карти, четци на пръстови отпечатъци и др.)
.Контрол на достъпа може да бъде също така и автоматизиране на входни врати,врати на гаражи или паркинги, охрана от непозволено пренасяне на оръжие (металдетектори) и др.
Като малка система за контрол на достъпа може да разглеждаме и аудио-видео домофонната система на жилищните сгради. При наличие на контакт с посетителя (аудио и/или видео) собственикът разрешава достъпа. Това несъмнено е доказало своята ефективност, особено при наличие на видеокамера в домофонната централа, защото така може да се разпознае и лъжливия куриер.
Ние предлагаме пълен комплект от устройствата, необходими за реализиране на целите на контрола на достъпа. Богата продуктова гама е в полза на клиентите ни, като сме готови да предложим най-добото решение за всеки, съобразено с конкретната обстановка и условия.